Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Η ωρα ειναι:
Εορτολόγιο
ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
...
Πρόσφατα Θέματα
» Σαν Σήμερα 25 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος EmptyΣήμερα στις 6:21 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 24 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος EmptyΧθες στις 4:57 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 23 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty23/11/2024, 6:28 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty22/11/2024, 6:26 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 21 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty21/11/2024, 6:35 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 20 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty20/11/2024, 6:15 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 19 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty19/11/2024, 6:27 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 18 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty18/11/2024, 7:50 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 17 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty17/11/2024, 6:29 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 16 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty16/11/2024, 8:33 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 15 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty15/11/2024, 7:48 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 14 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty14/11/2024, 7:43 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 13 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty13/11/2024, 6:26 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 12 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty12/11/2024, 6:46 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 11 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty11/11/2024, 7:44 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 10 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty10/11/2024, 8:02 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 9 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty9/11/2024, 6:29 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty8/11/2024, 6:09 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 7 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty7/11/2024, 6:38 am από VODAFONE

» Σαν Σήμερα 6 Νοεμβρίου 2024
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty6/11/2024, 6:27 am από VODAFONE

Επισκεψιμοτητα του Kapitol planet

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Empty Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος

Δημοσίευση από Επισκέπτης 10/3/2021, 11:51 am

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος 3022610

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος Kpitol10

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «The Undoing», Ντόναλντ Σάδερλαντ αποκάλυψε ότι κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήξερε ποιος ήταν ο ένοχος της ιστορίας μέχρι που έλαβαν το σενάριο για το φινάλε.

Ο Σάδερλαντ υποδύθηκε τον πλούσιο πατέρα του χαρακτήρα της Νικόλ Κίντμαν, ο οποίος ήταν σε διαμάχη με τον σύζυγό της (Χιου Γκραντ) που κατηγορείται για δολοφονία.

Στη σειρά θρίλερ που καθήλωσε τους θεατές, από το πρώτο επεισόδιο, οι θαυμαστές άρχισαν να κάνουν υποθέσεις για το ποιος δολοφόνησε τον χαρακτήρα της Ματίλντα Ντε Ανγκέλις.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Αμερικής – Καναδάς (Critics Choice Awards) ο Ντόναλντ Σάδερλαντ είπε ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν ο δολοφόνος.

«Η αλήθεια ήταν ότι δεν γνωρίζαμε» δήλωσε ο Καναδός ηθοποιός. «Πάντα υποπτευόμουν ότι ήμουν εγώ. Και μπορεί να ήμουν εγώ» τόνισε.

«Λάβαμε το 6ο σενάριο μόλις λίγο πριν το γυρίσουμε. Σοβαρά. Και όταν έμαθα, ότι δεν ήμουν εγώ ο δολοφόνος, η ανακούφιση ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελα να πω τίποτα. Μόνο που έχω πει κάτι» σημείωσε.

Ο κριτικός Εντ Κάμινγκ σε άρθρο του στην εφημερίδα «The Independent» ανέφερε ότι η σειρά έχει τα πλεονεκτήματα μιας δηκτικής σάτιρας, στην οποία οι άνθρωποι μαθαίνουν αργά την έκταση της αυτοεξαπάτησης τους. Καθώς όμως η πλοκή αρχίζει να αλλάζει και να εμπλέκονται δικηγόροι και αστυνομικοί, οι πινελιές ειρωνείας αναμειγνύονται με την επιθυμία η σειρά να είναι ένα πιο συμβατικό θρίλερ, εκτιμά.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ
Anonymous
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Εμφάνιση Προφίλ

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης