Σάντος: Θέλω Ελλάδα πριν αφήσω τους πάγκους
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Σάντος: Θέλω Ελλάδα πριν αφήσω τους πάγκους
Λατρεύει την Ελλάδα και το λέει και το ξαναλέει. Ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί και πάλι στη χώρα μας.Παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» και ανέφερε ότι θέλει να αγοράσει εξοχικό στην Κρήτη για να κάνει διακοπές ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη του επιτυχία με την εθνική του ομάδα στο Euro 2016.Αναλυτικά, το δημοσίευμα:Για πρώτη φορά στην ιστορία οι Έλληνες φίλαθλοι συσπειρώθηκαν αυτό το καλοκαίρι (σχεδόν στο σύνολό τους) για να υποστηρίξουν-μιας και έλειπε η Εθνική Ελλάδος-μια ξένη εθνική ομάδα σε μεγάλη διοργάνωση! Το έκαναν για χάρη του Φερνάντο Σάντος, ενός δικού μας ανθρώπου!Μέχρι και την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής το κινητό αλλά και η σελίδα του 62χρονου προπονητή στο Facebook ... γέμιζε μηνύματα από την Ελλάδα και αυτός μετά από κάθε μεγάλη πρόκριση μέχρι και τον θρίαμβο του τελικού κόντρα στους διοργανωτές Γάλλους, ανταπέδιδε, λέγοντας πως "η σκέψη του είναι και στους Έλληνες"!
Και το εννοούσε! Αγαπάει την Ελλάδα σαν δεύτερη χώρα του, έζησε χρόνια εδώ και θέλησε να μάθει τα πάντα για την ιστορία της χώρας μας ενώ με την πρώτη ευκαιρία όταν έγινε προπονητής της Εθνικής μας αναφέρθηκε στον ελληνικό πολιτισμό λέγοντας σε πολωνικό έδαφος "μη ξεχνάτε, όλα ξεκίνησαν από την Ελλάδα"!Πριν λίγα χρόνια επισκέφτηκε την Κρήτη και είχαμε την ευκαιρία να τον ξεναγήσουμε στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου και την Κνωσό! Ήθελε να μάθει για τον μινωικό πολιτισμό ενώ εντυπωσιάστηκε όταν διάβασε το "Νησί" και μας είπε πως την επόμενη φορά στην Κρήτη θέλει να βρεθεί και στη Σπιναλόγκα! Δε χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη μιλώντας από την Πορτογαλία και αφού είπε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε πριν σταματήσει από προπονητής να εργαστεί ξανά στη χώρα μας, έκανε "κατάθεση αγάπης" για την Κρήτη.Απολαύστε όσα μας είπε ο μεγάλος προπονητής, ο ακόμα πιο μεγάλος άνθρωπος, ο Πορτογαλο-Έλληνας (ας μας επιτραπεί ο χαρακτηρισμός...).Ο Φερνάντο Σάντος ήταν το μοναδικό πρόσωπο στην Πορτογαλία πριν πάει η αποστολή στο Euro που πίστευε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης;«Δεν ήμουν ο μοναδικός, αλλα ειναι αλήθεια πως ελάχιστοι ακόμα αληθινά πίστευαν όπως εγώ στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού".Όλοι λένε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε με προπονητή τον Σάντος ένας διαφορετικός παίκτης που έπαιξε για την ομάδα! Καλύτερος γενικότερα…«Όπως ολοι ξέρετε πολύ καλα, για μένα το σημαντικότερο πάντα ειναι η ομάδα».Τώρα κάνετε όνειρα για το Μουντιάλ. Με ένα νέο συμβόλαιο με την πορτογαλική ομοσπονδία και τη χώρα να σας έχει σχεδόν σαν Θεό!«Δεν έχω όνειρα, αυτό που πάντα κάνω είναι να προσπαθώ να δουλεύω όσο περισσότερο και καλυτερα μπορώ για να υλοποιώ στόχους».Μετά από μεγάλες νίκες στο Euro με την Πορτογαλία μιλούσατε για τους Έλληνες φίλους σας. Η σκέψη σας πήγαινε και στην Ελλάδα! Θα θέλατε να δουλέψετε ξανά στην Ελλάδα και επίσης είναι στη σκέψη σας ένα δεύτερο σπίτι στη χώρα μας για διακοπές;
«Σίγουρα κάποια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω και να δουλέψω σαν προπονητής ξανά στην Ελλάδα! Δεν θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου χωρίς να επιστρέψω προπονητικά στην Ελλάδα! Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα σπίτι για διακοπες στην Ελλάδα»...Όλοι εδώ στην Κρήτη γνωρίζουν πως σας αρέσει το νησί. Έχετε επισκεφτεί μάλιστα και τα αρχαία στην Κνωσό, έχετε διαβάσει για την Σπιναλόγκα. Ένα μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στους αναγνώστες μας;«Ναι μου αρέσει πολύ η Κρήτη. Είναι στην καρδιά μου και εχω πολλούς φίλους στο νησί. Για αυτο σε όλους τους κρητικούς στέλνω τους πιο εγκάρδιος χαιρετισμούς μου και ευχές για υγεία και ευτυχια απο τον φίλο σας Φερνάντο Σάντος»…
ΠΗΓΗ:pamesports.gr
Ατροπος- ★★★★
- Εμφάνιση Προφίλ
Παρόμοια θέματα
» "Θέλω να μείνω μόνιμα Ελλάδα, νιώθω ασφάλεια"
» Η Lufthansa ζητά από τους επιβάτες να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο 4 ώρες πριν την πτήση τους
» ΟΙ ILLUMINATI ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ..... ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ
» Ένα βήμα πριν τους «32» ο ΠΑΟΚ
» CPT για Ελλάδα: Μεταχειρίζεστε χειρότερα από ζώα τους ψυχασθενείς και τους μετανάστες!
» Η Lufthansa ζητά από τους επιβάτες να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο 4 ώρες πριν την πτήση τους
» ΟΙ ILLUMINATI ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ..... ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ
» Ένα βήμα πριν τους «32» ο ΠΑΟΚ
» CPT για Ελλάδα: Μεταχειρίζεστε χειρότερα από ζώα τους ψυχασθενείς και τους μετανάστες!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σήμερα στις 6:29 am από VODAFONE
» Σαν Σήμερα 16 Νοεμβρίου 2024
Χθες στις 8:33 am από VODAFONE
» Σαν Σήμερα 15 Νοεμβρίου 2024
15/11/2024, 7:48 am από VODAFONE
» Σαν Σήμερα 14 Νοεμβρίου 2024
14/11/2024, 7:43 am από VODAFONE
» Σαν Σήμερα 13 Νοεμβρίου 2024
13/11/2024, 6:26 am από VODAFONE